ALADIN

ALADIN De heerlijkste gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1993 beoordelingen
7 jun 2021 om 17:55 Bezorger was er pas na 1,5 uur. Friet was zo slap dat we het weg hebben kunnen gooien. Shoarma lag in n plasje vocht in het bakje. Smerigste ervaring ooit bij n eettentje!!
6 jun 2021 om 7:16 We moesten 2 uur wachten, toen we belden zeiden ze dat het onderweg was maar daarna duurde het nog een half uur voordat het eten er was
6 jun 2021 om 3:01 Kut kut. Voor bezorging besteld en moest zelf ophalen. Die pannenkoek slecht gerold en kut gebakken. Vlees was wel te eten. ( we waren erg dronken). Wel goeie hash gescoord onderweg +1
6 jun 2021 om 0:02 2 uur moeten wachten op ons eten
30 mei 2021 om 3:36 Eerst een broodje turkse kaas besteld, maar een leeg broodje zonder vulling ontvangen. Uiteindelijk na wat gedoe nog wel een broodje met vulling ontvangen.
29 mei 2021 om 0:37 De shoarma was zoals altijd lekker! En ik denk dat niemand beter kan als Aladin. Dit is gewoon de beste Shoarma in Eindhoven. En altijd volle portie!
27 mei 2021 om 23:21 Lekkerste Shoarma van Eindhoven!!
24 mei 2021 om 14:54 Lekker gegeten. Op tijd bezorgd. Alles goed warm. Top!
12 mei 2021 om 0:20 Het eten was fout en de bezorging ging ook verkeerd
11 mei 2021 om 23:52 Heerlijke goed gevulde pizza’s en lekkere shoarma. Topper!
11 mei 2021 om 8:34 Lekker lekker!
11 mei 2021 om 0:15 Beste.